Zábava
photo Foto
video Video
13. máj. 2023 o 08:00
Miloš Audi, ladbible.com

Hasbullu s kamarátmi zatkla polícia. Skupina ohrozovala premávku, pálila gumy na križovatke

placeholder
Hasbullu zatkla ruská polícia.
Zdroj: instagram.com/hasbulla.hushetskiy, twitter.com/nojumper

Na internete sa objavili zábery, kde slávneho Hasbullu zatkla spoločne s kamarátmi ruská polícia. Dôvodom bolo, že počas oslavy svadby sa nechali uniesť a ohrozovali cestnú premávku.

Zábava
13. máj. 2023 o 08:00
Hasbullu s kamarátmi zatkla polícia. Skupina ohrozovala premávku, pálila gumy na križovatke

Na internete sa objavili zábery, kde slávneho Hasbullu zatkla spoločne s kamarátmi ruská polícia. Dôvodom bolo, že počas oslavy svadby sa nechali uniesť a ohrozovali cestnú premávku.

Internetová senzácia Hasbulla Magomedov sa so svojimi priateľmi mala ocitnúť v rukách ruskej polície. Na sociálnych sieťach sa totiž objavilo video, kde 20-ročná celebrita so skupinou oslavovala svadbu tak, že s autami vytvárala oblaky dymu a pálila pneumatiky. Ako informoval portál LADbible, Hasbulla sa fanúšikom za svoje správanie ospravedlnil, no podotkol, že on vozidlo nešoféroval.

Zábava na ceste

Video na sociálnych sieťach uverejnilo Ministerstvo vnútra Dagestanskej republiky. Na ňom je vidieť, ako Hasbulla sedí na sedadle spolujazdca v bielom vozidle. Neskôr sa však na záberoch objavia ďalšie dve autá, ktoré sa počas bieleho dňa krútia na križovatke.

V ďalšej časti videa je vidieť aj to, ako biele vozidlo s Hasbullom jazdí rýchlo na diaľnici, pričom následný strih odhalí preliačenú ľavú stranu, čo naznačuje, že vodič mal s posádkou nehodu. Video nakoniec končí záberom na skupinku mužov, ktorých dopĺňa aj nízky Hasbulla.

Ako informoval v príspevku profil Red Corner MMA, skupinu mužov polícia zatkla a obvinila po tom, čo skončila s oslavou priateľovej svadby. "Rozhodli sme sa, že sa trochu zabavíme. Toto sa však už nebude opakovať," uviedol Hasbulla vo vyhlásení na svojej instagramovom účte. Kamarát, ktorý odpovedal na vyjadrenie 20-ročnej celebrity, tiež doplnil, že on a ani Hasbulla vozidlá nešoféroval.

Ministerstvo vnútra Dagestanskej republiky vo vyhlásení dodalo, že podobné priestupky sú v krajine bežné. "Neskrotná zábava pri oslave svadby je známa mnohým aj ďaleko za hranicami našej republiky. Pri absencii iných spôsobov rozptýlenia sa aj primitívna možnosť ako blokovanie ciest pre ostatných účastníkov cestnej premávky stáva mimoriadne populárnou," uviedol orgán s tvrdením, že tieto praktiky však s oslavou nemajú vôbec nič spoločné.

V príspevku tiež úrady podotkli, že ich prekvapil počet účastníkov, ktorí sa podieľali na tomto priestupku. "Nie každý filmový producent sa môže pochváliť takým obrovským množstvom zainteresovaných. Je to pravdepodobne spôsobené veľkou túžbou osláviť vlastné úspechy pre budúce generácie," poznamenali.

Netrvalo však dlho a fanúšikovia Hasbullu sa rýchlo zmobilizovali a žiadali o jeho prepustenie. Okrem toho na sociálnych sieťach začali používať hashtag #freebula a vo veľkom začali dokonca vyrábať tričká s motívom Hasbullu vo väzení. Ten bol nakoniec po zadržaní políciou prepustený do domáceho väzenia.