20. apr. 2024 o 07:58
Miloš Audi, dotyk.cz

Ako sa zmenili herci zo sitkomu Krok za krokom? Z niektorých sa stali profesori či vedci

placeholder
Ako sa zmenili herci zo sitkomu Krok za krokom?
Zdroj: reprofoto/youtube.com/@Cameo90s

Väčšina z nás pozná známy americký sitkom Krok za krokom. Čo však robia tieto osobnosti v súčasnosti?

Zábava
20. apr. 2024 o 07:58
Ako sa zmenili herci zo sitkomu Krok za krokom? Z niektorých sa stali profesori či vedci

Väčšina z nás pozná známy americký sitkom Krok za krokom. Čo však robia tieto osobnosti v súčasnosti?

Seriál Krok za krokom patrí k legendárnym sitkomom, ktoré dokážu pobaviť mnohé generácie. Hoci od premiéry prvej série prešlo už viac ako 30 rokov, napriek tomu mnohé televízie príbehy tejto bláznivej rodiny doteraz reprízujú. Ako sa však zmenili herci tohto známeho seriálu? Podľa portálu dotyk.cz dnes mnohí z nich pôsobia v úplne inej sfére.

Legendárny seriál

Bláznivá svadba Carol Fosterovej a Franka Lamberta na Jamajke spojila dve rodiny dohromady, čím vznikla jedna veľká osemčlenná domácnosť. Tú tvorila naivná Karen, problémový J.T., tvrdá Al, bifľoš Mark, rázna Dana či malý Brandon. K tomu sa ešte do rodiny pridal bratranec Cody, ktorého všetci poznáme vďaka jeho jedinečnému a chytľavému smiechu.

Seriál Krok za krokom vysielala americká televízia ABC v rokoch 1991 až 1997. Neskôr sa presunul na stanicu CBS, kde vydržal ďalší rok. Keďže od premiéry prvej časti sitkomu prešli už tri desaťročia, mnohí herci sa za ten čas neuveriteľne zmenili. Hoci dnes niektorí majú úplne iné zamestnanie, s inými sme sa museli aj rozlúčiť.

Zákerná choroba

K niektorým postavám život nebol veľmi ústretový. Patrí k nim aj predstaviteľka Carol, herečka Susanne Somers, ktorá v októbri 2023 podľahla rakovine. S touto zákernou chorobou bojovala dlhé desaťročia. "Zomrela v pokoji, doma, obklopená najbližšou rodinou," uviedli príbuzní vo vyhlásení.

Suzanne Somers
Suzanne Somers
Zdroj: northfoto.com

Naopak jej seriálový manžel Patrick Duffy alias Frank Lambert sa aj v 74 rokoch teší skvelému zdraviu. Okrem sitkomu Krok za krokom ho mnohí diváci môžu poznať ako Bobbyho Ewinga z populárneho seriálu Dallas. Napriek svojmu veku sa však Duffy stále venuje rôznym aktivitám. V posledných rokoch sa angažuje v podnikaní, pričom je spoluzakladateľom firmy na výrobu koláčov.

Patrick Duffy
Patrick Duffy
Zdroj: northfoto.com

Zmenili sa aj seriálové deti

Herečka Angela Watson stvárnila povrchnú, no dobrosrdečnú Karen. Do seriálu Krok za krokom sa dostala najmä vďaka svojmu vzhľadu, čo potvrdili aj mnohé víťazstvá v súťažiach krásy. Ukázalo sa však, že to bola jej jediná výraznejšia rola. Staci Keanan alias Anastasia Sagorsky je meno predstaviteľky Dany. Aj tá sa po niekoľkých rokoch rozhodla opustiť zábavný priemysel a v súčasnosti pôsobí na právnickej fakulte v Los Angeles, kde vyučuje.

 Angela Watson 2007
Angela Watson 2007
Zdroj: northfoto

Ďalší, kto sa vydal cestou vzdelávania ostatných ľudí, je aj herec Christopher Castile, ktorý stvárnil bifľoša Marka. Okrem sitkomu Krok za Krokom sa objavil aj v detskej komédii s názvom Beethoven a dnes je z neho stredoškolský profesor, ktorý vyučuje politológiu a históriu. Christine Lakin, ktorá v seriálu stvárnila Al, ako jediná z detí zostala verná svojej profesii, pričom dodnes pracuje v televíznom a filmovom priemysle.

Christine Lakin 2022
Christine Lakin 2022
Zdroj: northfoto

Po niektorých sa doslova zľahla zem

J.T. alebo Brandon Call ukončil hereckú kariéru takmer ihneď po skončení populárneho sitkomu. Od roku 1998 o ňom nie sú dostupné skoro žiadne informácie. Vieme len to, že je ženatý a údajne pracuje na rodinnej čerpacej stanici. Naopak predstaviteľ Brendana, herec Josh Byrne, sa podľa zdrojov stal milionárom, pričom pracuje ako environmentálny vedec.

Veľa však vieme o Sashovi Mitchellovi alias bratrancovi Codym. Ukázalo sa, že v skutočnom živote je veľmi prelietavý, a preto mu partnerské vzťahy nevydržia veľmi dlho. V manželstve s Jeanette Robbinson, s ktorou má štyri deti, bol dokonca odsúdený za ublíženie na zdraví a ohrozenie dieťaťa. Za skutok dostal trojročnú podmienku, ktorú nedodržal, a preto strávil 30 dní vo väzení. Neskôr sa k celému incidentu vyjadril slovami, že chránil svoje deti pred ženou, pričom mu nakoniec boli zverené do starostlivosti.