04. apr. 2022 o 09:31
Miroslav Novysedlák, ladbible.com

Modelka sa vydala za seba, teraz sa rozvádza. Chce si nezáväzne užiť brazílsky karneval

placeholder
Cris Galera
Zdroj: instagram.com/cristianegaleraoficial

Netradičný zväzok sa náhle končí rozvodom. Modelka, ktorá sa vydala za samu seba, sa rozhodla rozviesť. Jej dôvod je prostý - chce byť konečne single a užívať si párty život.

Zábava
04. apr. 2022 o 09:31
Modelka sa vydala za seba, teraz sa rozvádza. Chce si nezáväzne užiť brazílsky karneval

Netradičný zväzok sa náhle končí rozvodom. Modelka, ktorá sa vydala za samu seba, sa rozhodla rozviesť. Jej dôvod je prostý - chce byť konečne single a užívať si párty život.

Cris Galera z Brazílie, modelka známa najmä z magazínu Playboy, víri hladiny internetu, ako sa len dá. Len pred časom ohlásila, že sa bude vydávať. Na tom by nebolo nič zvláštne, až na jeden malý detail - modelka si vzala samu seba. Teraz však ohlásila rozvod, uvádza portál Ladbible.

Protest proti klasickým vzťahom

Aký je dôvod jej rozhodnutia? Modelka priznala, že si chce konečne užívať párty ako slobodná žena. K tomu, aby uzatvorila manželstvo so sebou, ju donútili predošlé vzťahy, ktoré nestáli za nič.

Ešte v auguste minulého roka sa zúčastnila na svadobnej ceremónii, pri ktorej povedala: "Dospela som do bodu, keď som dozrela a uvedomila som si, že som silná a odhodlaná žena. Vždy som sa bála byť sama, no teraz viem, že sa musím naučiť cítiť sa dobre, aj keď som sama. Keď som dospela do tohto bodu, rozhodla som sa to osláviť."

Teraz sa však modelka rozvádza, aby mohla počas karnevalu v Brazílii žúrovať ako slobodná žena. "S rozhodnutím vydať sa za seba som vyrukovala len preto, že som bola veľmi sklamaná a nechcela som už s nikým žiadny vzťah. A práve vtedy som si povedala, že sa vydám za seba. Neverím na tradičné manželstvá, pretože všetky vzťahy sa vždy skončia. Keď som zistila, že sa môžem vydať za seba, bolo to úžasné. Teraz sa rozvádzam, ale nerobím to z toho dôvodu, že som zo seba unavená. Mám na to veľmi dobrý dôvod - párty," tvrdí Cris.

Svoje rozhodnutie vydať sa za seba neľutuje, práve naopak. Počas svojho svadobného dňa si obliekla svadobné šaty a svoj veľký deň si skutočne užila. V šatách zapózovala aj pre magazín Playboy. Jej sobáš bol akýmsi protestom proti tradičnému manželstvu. Napriek tomu, že sa jej manželstvo skončilo rozvodom, modelka v budúcnosti nevylučuje ani to, že ak stretne toho pravého, absolvuje klasický sobáš.

"Som žena, ktorá otvorene prijíma svoju silu a svoju sexualitu. Chcem, aby to všetci videli. Nikdy som nebola vydatá za muža. Po svadbe so sebou som sa stala nezávislou a neskutočne sebestačnou ženou," hovorí Cris o veľkom momente v jej živote, ktorý ju zmenil k lepšiemu.

Okrem toho dodala, akého muža by chcela mať po svojom boku. Na to, aby ju nejaký chlap upútal, musí byť krásny, mocný, očarujúci, voňavý a bohatý. A presne tieto atribúty by mal spĺňať jej vysnený typ muža, ktorého si chce pritiahnuť do života.