02. nov. 2022 o 21:40
Miloš Audi, brightside.me

Máte zlý deň? Tieto vtipné fotky vám ukážu, že na tom môžete byť oveľa horšie

placeholder
Ľudia, čo majú stopercentne horší deň ako vy.
Zdroj: reddit.com/r/mildlyinfuriating

Smolné situácie sa na svete dejú dennodenne. Mnohí tieto incidenty aj zdokumentujú a uverejňujú na sociálnych sieťach, aby sa o ne podelili s ostatnými. Pozrite si 10 vtipných fotografií ľudí, ktorí majú určite horší deň ako vy.

Zábava
02. nov. 2022 o 21:40
Máte zlý deň? Tieto vtipné fotky vám ukážu, že na tom môžete byť oveľa horšie

Smolné situácie sa na svete dejú dennodenne. Mnohí tieto incidenty aj zdokumentujú a uverejňujú na sociálnych sieťach, aby sa o ne podelili s ostatnými. Pozrite si 10 vtipných fotografií ľudí, ktorí majú určite horší deň ako vy.

Osud nás niekedy dostane do naozaj zvláštnych situácií, na ktoré sa nikto z nás nedokáže dopredu pripraviť. S niektorými ľuďmi však okolnosti zamávajú natoľko, že im môžu pokaziť celý deň. Portál Bright Side preto zozbieral fotky, ktoré ukazujú tie najsmolnejšie a najbizarnejšie situácie ľudí, a my sme z nich vybrali tie najzábavnejšie.

Brigáda na slnku

Každý študent si počas letných prázdnin potrebuje privyrobiť, aby mal financie na rôzne aktivity. Tento chalan pomáhal s tlačením vozíkov pred jedným z reťazcov obchodu Costco, ktoré fungujú v Spojených štátoch. Očividne si však zabudol dať opaľovací krém, a preto jeho koža úplne stmavla. Chodidlá, ktoré mal v topánkach, však odhaľujú jeho skutočnú farbu pleti.

Nalomený kľúč od bytu

Tento používateľ mal podľa svojich slov vynikajúci deň v práci, pretože toho nemusel veľa robiť. Všetko však zmarilo jedno zlé otočenie kľúčom, pri ktorom sa mu nalomil a skončil zaseknutý v zámku. Muž mal však šťastie v nešťastí, pretože ho dokázal vybrať pomocou tenkého dentálneho špáradla.

Vegetariánske jedlo

Na konferenciách sa niekedy udejú podivné veci, nad ktorými zostáva rozum stáť. To sa stalo aj tomuto používateľovi, ktorý nechcel jesť mäso. Namiesto toho preto dostal "prepracované" vegetariánske jedlo, ktoré bolo v skutočnosti len hlávkovým šalátom prekrojeným na polovicu.

Surové mäso v trojobale

Na druhej strane spektra sa inému používateľovi stal podobný incident, v ktorom však bolo hlavným aktérom nedopečené kura. Jeden z komentujúcich pritom dodal, že konzumácia takéhoto mäsa je nebezpečná, pretože môže spôsobovať závažné žalúdočné problémy a zvracanie.

Surové mäso
Surové mäso
Zdroj: reddit.com/hehexd020

Zvláštne taniere

Olovo sa už veľmi dlhú dobu používa pri výrobe v keramického tovaru. Tento chemický prvok je však vo všetkých formách veľmi jedovatý. To sa nedávno dozvedel aj jeden z používateľov, ktorý si kúpil nové taniere. Na nich však bolo napísané, že nie sú vhodné na uchovanie jedla. Takáto "technika" otravy sa pritom naposledy používala v staroveku a stredoveku pri glazovaných nádobách.

Poleptanie kyselinou

Prvou zásadou, ktorá je zaužívaná pri práci s chemikáliami, je používanie bezpečnostných prvkov vrátane rukavíc, okuliarov či vhodnej obuvi. Tento používateľ pri svojej práci používal 35-percentný peroxid vodíka, ktorý sa mu nešťastnou náhodou dostal na kožu. Neskôr informoval, že si kontakt všimol až po pol hodine, pričom absolútne necítil bolesť.

Zamotané káble

Tohto používateľa si zavolali, aby zistil, prečo im nefunguje internet. Po príchode však uvidel, že ich káble sú celé premotané. Keby bola aj v slovenskom parlamente zapojená technika takýmto spôsobom, bolo by asi jednoduchšie povedať, že bol na vine nejaký hacker.

Rozbité priehľadné dvere

Deti v tejto škole sa na toaletách musia často dostávať do zaujímavých situácií. Jedna z kabínok má totiž zničené dvere, pričom je cez rozbité okienko vidieť úplne všetko. Mnoho ľudí by sa v tomto prípade mohlo domnievať, že je to v rozpore so zákonom alebo to prinajmenšom porušuje zásady ľudského súkromia.

Slanina bez mäsa

Tento používateľ zavítal do obchodného reťazca, kde si kúpil zabalenú slaninu. Neskôr si však všimol, že takmer celý výrobok tvorí tuk a nenachádza sa na ňom skoro žiadne mäso. Ako podotkol jeden z komentujúcich, kupujúci si z toho môže pripraviť domáci olej na varenie.

Neporiadok v autobuse

Tomuto používateľovi z Fínska pokazila deň situácia v autobuse, keď našiel na sedadle nedojedený kus hamburgera a plechovku zastrčenú do škáry. Ako informoval človek, čo fotografiu uverejnil, títo ľudia museli byť naozaj leniví, pretože svoj odpad nevyhodili do koša, ktorý sa nachádza pri zadnom východe každého jedného autobusu.