Tipy
photo Foto
video Video
14. apr. 2023 o 16:01
Miroslav Novysedlák, nypost.com

5 tipov, s ktorými získate každého chlapa. Ruská špiónka odhalila, ako zviedla zločincov

placeholder
Aliia Roza
Zdroj: instagram.com/aliiaroza

Bývalá ruská špiónka sa podelila o zaručené tipy na zvádzanie mužov. Aliia Roza sebavedomo priznáva, že dokáže očariť každého chlapa a sama o sebe vyhlasuje, že je majsterkou v manipulácii. Celé roky strávila vzdelávaním sa v umení zvádzania.

Tipy
14. apr. 2023 o 16:01
5 tipov, s ktorými získate každého chlapa. Ruská špiónka odhalila, ako zviedla zločincov

Bývalá ruská špiónka sa podelila o zaručené tipy na zvádzanie mužov. Aliia Roza sebavedomo priznáva, že dokáže očariť každého chlapa a sama o sebe vyhlasuje, že je majsterkou v manipulácii. Celé roky strávila vzdelávaním sa v umení zvádzania.

Naučila sa, ako rýchlo a jednoducho zviesť kohokoľvek vrátane nebezpečných zločincov. Ženám preto odhalila päť základných tipov, s ktorými získajú chlapa svojich snov a vyhlasuje, že jej rady sú spoľahlivé, uvádza portál NYPost. "Ak chcete niekoho zviesť, mali by ste začať od seba. Milujte sa a pracujte na budovaní sebalásky a sebaúcty. Muži sa k vám budú správať tak, ako sa vy správate k sebe," vysvetlila.

Mužov podľa jej slov nezaujíma to, ako žena vyzerá

Ruska okrem toho vyzvala všetky ženy, aby sa príliš nezameriavali len na svoj zovňajšok a neboli pre chlapov príliš ľahkou korisťou. "Mužov až tak nezaujíma váš vzhľad, dôležitejšia vaša osobnosť, charizma a sexualita. Nepodstupujte plastickú operáciu, pokiaľ to nerobíte pre seba, a nedržte ani žiadne diéty, len aby ste kvôli niekomu schudli. Použite svoju osobnosť na flirtovanie a očarenie muža, ktorý sa vám páči," pokračovala.

Aliia uviedla, že muži sú lovci, a ak je žena príliš dostupná, nebude pre nich taká zaujímavá a nebudú si ju vážiť. "Buďte jeho múzou a buďte aj trochu tajomná," doplnila bývalá špiónka s tým, že by si každá žena mala určite správne ciele. "Nemrhajte svojím časom na mužov, ktorí sa nikdy nezmenia. Vytýčte si svoj cieľ a poriadne si ho preštudujte. Nezabudnite si ho otestovať. Ak zlyhá, nečakajte, že sa raz zmení. Je lepšie ceniť si svoj čas a energiu a ísť ďalej," objasnila.

Podľa Aliiných slov je dôležité, aby si ženy našli muža, ktorý bude zdieľať ich záujmy. Ak má žena rada milovníkov športu, mala by napríklad chodiť na športové podujatia. V prípade, že žena preferuje chlapa, ktorý je duchovne zameraný, mala by zájsť do meditačného centra. Tvrdí, že spoločné záujmy spájajú ľudí, vďaka čomu si páry môžu vybudovať pevné základy.

Ako svoj posledný tip uvádza, že je dôležité zaujať aj jeho kamarátov, rodinu a blízkych. "Ak vás jeho rodina, priatelia či kolegovia nemajú radi, s najväčšou pravdepodobnosťou s vami nebude pokračovať vo vzťahu," uviedla.

Musela predstierať, že je prostitútka

Aliia sa narodila v Sovietskom zväze a ako tínedžerka sa stala ruskou špiónkou. V roku 2004, počas svojej prvej oficiálnej misie, sa zamilovala do svojho cieľa - muža menom Vladimir. Musela predstierať, že je prostitútka, aby ju pustili do klubu, kde mala zviesť vodcu zločineckého gangu, ktorý do krajiny dovážal drogy. "Bolo to šialené, trávila som čas s ľuďmi, ktorí medzi sebou sústavne bojovali a zabíjali sa," opísala svoje zážitky. Podľa Rozy Vladimirovi spojenci ale rýchlo zistili, že je špiónka.

"Posadili ma do auta, zavliekli do lesa a vtedy ma tam zbilo 10 mužov. Vladimir ma však zachránil pred smrťou." Dodala, že zakrátko Vladimir zomrel a Aliia sa následne zoznámila a zamilovala do ruského oligarchu, za ktorého sa vydala v roku 2006. Jej život však nabral nečakaný spád, pretože jej manžela uväznili a vo väzení aj zomrel. Následne utiekla z Moskvy spolu so svojím synom a už sa viac nevrátila. V súčasnosti žije v Los Angeles.