Zábava
photo Foto
video Video
03. máj. 2023 o 18:00
Obkec, Obkec

Andrej Bičan o legendárnej relácii Maxihra: Bude pokračovanie?!

placeholder
Moderátor Andrej Bičan.
Zdroj: Reprofoto/RTVS

Známy moderátor a zabávač Andrej Bičan si s nami zaspomínal na dnes už legendárnu súťažnú reláciu Maxihra.

Zábava
03. máj. 2023 o 18:00
Andrej Bičan o legendárnej relácii Maxihra: Bude pokračovanie?!

Známy moderátor a zabávač Andrej Bičan si s nami zaspomínal na dnes už legendárnu súťažnú reláciu Maxihra.

Začínal ako divadelný herec, no netrvalo dlho a začal moderovať viaceré relácie v televízii. Andreja Bičana nepochybne preslávila súťažná relácia Maxihra. Svojím originálnym prejavom a na tú dobu nekonvenčným spôsobom moderovania, si hneď získal množstvo fanúšikov.

Hranie videohier ho baví dodnes a preto sa rozhodol založiť si účet na streamovacej platforme Twitch. Momentálne najviac streamuje hru Counter-Strike a sleduje ho tam viac ako 40-tisíc ľudí. Aj počas rozhovoru v relácii "Na Pokec" na chatovacom portáli Pokec.sk odpovedal na otázky redakcie a užívateľov aj live cez svoj kanál na Twitchi.

V rozhovore nám prezradil, ako si spomína na reláciu Maxihra. "Fuuuu, to je na jednu celú knihu, ale bola to moja srdcovka," priznal Andrej Bičan. Moderovanie relácie Maxihra bolo veľmi energické a originálne. Zaujímalo nás, či sa moderátori riadili nejakým scenárom alebo skôr improvizovali.

"Celé to bolo len čisté impro. A vlastne až dodnes všetky veci, ktoré som moderoval, sú len čistá improvizácia. Humor vzniká práve pred očami divákov a v tom je kľúčik k úspechu," povedal. Pokiaľ ste aj vy patrili medzi fanúšikov relácie Maxihra, dobrou správou je, že moderátor chystá akési pokračovanie.

"Máme už pripravenú online hru. Je to v podstate taký flapy bird letiaci dopredu jasne danou traťou, ktorá obsahuje boosty a brzdy. Je to súťaž, pretek, závod. Každý ju hrá u seba na fone, ale na ktorom mieste skončil, sa dozvie len sledovaním relácie," opísal nám mechaniku nového pripravovaného projektu.

Zaspomínajte si na legendárnu Maxihru s Andrejom Bičanom.