13. jún. 2022 o 17:32
Miroslav Novysedlák, thesun.co.uk

36-ročný Mohamed sa oženil s 82-ročnou ženou. Tá ho považuje za sexi egyptského faraóna

placeholder
Mohamed a Iris
Zdroj: youtube.com/irismohamed, twitter.com/VeronicaHope_

Ani len v najtajnejších snoch nedúfala, že si niekedy nájde spriaznenú dušu. Keď sa však zaregistrovala na Facebook, našla lásku svojho života. Hoci jej milovaný pochádza z ďalekého Egypta a ona z Anglicka, ani diaľka im nezabránila uzavrieť manželský zväzok.

Zábava
13. jún. 2022 o 17:32
36-ročný Mohamed sa oženil s 82-ročnou ženou. Tá ho považuje za sexi egyptského faraóna

Ani len v najtajnejších snoch nedúfala, že si niekedy nájde spriaznenú dušu. Keď sa však zaregistrovala na Facebook, našla lásku svojho života. Hoci jej milovaný pochádza z ďalekého Egypta a ona z Anglicka, ani diaľka im nezabránila uzavrieť manželský zväzok.

36-ročný Mohamed, ktorý pochádza z Egypta, poriadne prekvapil. Oženil sa s o 46 rokov staršou dôchodkyňou a odmieta všetky reči o tom, že 82-ročnú Iris nemiluje a je podvodníkom. On trvá na tom, že ju miluje a najviac si užíva česanie jej šedivých vlasov, zatiaľ čo ona mu žehlí košele, uvádza portál TheSun.

Iris rada šokuje

Dvojica sa vzala minuloročnú zimu po tom, ako Mohamedovi udelili manželské víza. Teraz spolunažívajú v Somersete v Anglicku. Ani Iris, ani Mohamedovi neprekáža ich vekový rozdiel a spoločne natáčajú videá na YouTube, v ktorých si manželstvo naplno užívajú.

V jednom videu, v ktorom jej upravuje vlasy hovorí: "Jej vlasy sú fantastické. Má veľmi dobré vlasy." Tie mu na oplátku pochválila aj Iris, ktorej sa na manželovi páčia jeho kučery. Dvojica sa neštíti ani dotykov či sladkých bozkov.

Iris nie je vo svete šoubiznisu žiadnym nováčikom. V minulosti sa objavila v obľúbenej relácii This Morning a odhalila pikantný detail. Pri prvom intímnom styku s Mohamedom vraj použila celú tubu lubrikantu. Intímnosti si vraj vychutnávajú iba v ľahu a Mohamed musí byť na Iris. Ak to tak nie je, jej pokožka sa údajne posype modrinami a sex je pre ňu bolestivý.

"Milujem šokovať ľudí. Prečo by som to nerobila? Rozosmeje ich to. Okorení to ich inak nudné životy, lebo budú počúvať to, čo robím v spálni. Mohamed je môj faraón. Je to čistý Egypťan. Je veľmi, veľmi sexi. Je to úžasný muž," uviedla v rozhovore Iris. Najhoršou skúškou ich vzťahu bolo to, keď sa dvojica od seba odlúčila počas pandémie. Neboli spolu viac ako rok.

"Tá bolesť v srdci bola neuveriteľná. Rozprávali sme sa len o tom, čo budeme robiť, keď sa stretneme. Mohamed mi tak veľmi chýbal. Ak by nedostal víza, pripadalo by mi to ako koniec sveta," priznala zamilovaná žena.

Spoznali sa na Facebooku

Iris stretla Mohameda, keď bola rozvedená dlhých 27 rokov a láska bola tou poslednou vecou, ​​na ktorú myslela. V roku 2019 sa jej zmenil život. Presne vtedy jej syn Stephen kúpil laptop a prihlásil ju na Facebook. Pridala sa do skupiny pre ateistov, kde začala komunikovať s Mohamedom. Po piatich mesiacoch sa rozhodli stretnúť. Iris letela dlhých päť hodín z londýnskeho letiska Heathrow do Káhiry, aby sa prvýkrát stretla s mužom svojich snov.

Mohamed, ktorý sa po rozpade manželstva presťahoval späť k rodičom, zaplatil hotel v meste, v ktorom si dvojica užívala slastné chvíľky. Keď im v hlave skrsol nápad, že by sa mohli vziať, uvedomili si, že nemôžu. Iris zistila, že musí mať pri sebe aj rozvodové papiere. Po mesačnom pobyte s Mohamedom odišla domov s dlhým nosom a z celej situácie bola sklamaná.

Netrvalo dlho a odletela opäť do Káhiry. Tentokrát rozhodnutá, že sobáš jej vyjde. Čo čert nechcel, plány im prekazil Mohamedov rozvod, ktorý ešte nebol právne vysporiadaný. Nakoniec sa dvojica vzala počas Irisinej tretej návštevy a odvtedy si spolužitie v jednej domácnosti náramne užívajú.