24. jan. 2023 o 14:00
Miroslav Novysedlák, dailystar.co.uk

Dve vagíny z nej urobili milionárku: Sex modelka sa do bežnej práce odmieta vrátiť

placeholder
Annie Charlotte
Zdroj: instagram.com/annieecharlotte

Vďaka svojim dvom vagínam zarobila milióny. 23-ročná Annie Charlotte má medicínsky fenomén nazývaný uterus didelphys. Teoreticky tak môže počať deti s rôznymi chlapmi v rovnakom čase. Okrem toho má aj dve menštruácie.

Zábava
24. jan. 2023 o 14:00
Dve vagíny z nej urobili milionárku: Sex modelka sa do bežnej práce odmieta vrátiť

Vďaka svojim dvom vagínam zarobila milióny. 23-ročná Annie Charlotte má medicínsky fenomén nazývaný uterus didelphys. Teoreticky tak môže počať deti s rôznymi chlapmi v rovnakom čase. Okrem toho má aj dve menštruácie.

Annie si v 16 rokoch dala do maternice vložiť vnútromaternicové teliesko. Lekári jej vtedy diagnostikovali ochorenie, vďaka ktorému zbohatla. Dve vagíny modelka najskôr považovala za krutú ranu osudu, no neskôr názor zmenila a teraz to miluje. Od novembra 2020 si vďaka tomu vybudovala obrovskú základňu fanúšikov na sociálnych sieťach, uvádza portál DailyStar.

Ľudí zaujíma, ako močí

Annie vie o diagnóze už sedem rokov a tvrdí, že obe jej vagíny sú plne funkčné a schopné súčasne zvládnuť aj menštruáciu. Na OnlyFans si vďaka tomu dokáže mesačne zarobiť až 70 000 libier (80 000 eur). "Väčšina fanúšikov sa ma pýta, či mám naozaj dve vagíny. Mnoho z nich zaujíma ako to funguje v sexe a iní by chceli vedieť ako napríklad močím," opísala modelka.

"Niektorí ľudia si myslia, že klamem, ale každého moja anomália zaujíma a chcú o nej vedieť viac. Vravela som o tom aj chlapovi, s ktorým som mala sex. Bol trochu zmätený a vraj si to ani nevšimol," dodala. Povedala mu, aby jej nahmatal stenu, ktorá vagíny oddeľuje. Vo chvíli, ako to ucítil, bol stále trochu zmätený, no zároveň fascinovaný.

Annie má však najväčšie obavy kvôli tehotenstvu. "Lekári mi povedali, že to bude veľmi náročné a pravidelne budem musieť chodiť na lekárske prehliadky. Hovorili mi aj o predčasnom pôrode cisárskym rezom, nakoľko plod nebude mať dostatok priestoru, aby bol donosený do jeho termínu. Pohrozili mi aj viacnásobnými potratmi."

Kvôli práci nemôže randiť

Počas štúdia si uvedomila, že svojmu milencovi posielala nahé fotky úplne zadarmo. Práve vtedy uvidela príležitosť, ako si zarobiť peniaze. Ešte viac sa v tom utvrdila, keď si prezrela niekoľko úspešných modeliek z OnlyFans. "Začala som akceptovať, že mám dve vagíny a prestala som sa na to pozerať ako na medicínsky problém. Povedala som si, že je to cool. Ľudia z toho boli šokovaní a veľmi ich to zaujalo," povedala modelka, ktorej sa život zmenil od úplných základov.

Vďaka svojej aktuálnej finančnej situácii sa odsťahovala z domu, peniaze si šetrí, investuje a žije na vysokej nohe. "Na začiatku bolo ťažké povedať o tom svojim priateľom a mame. Každý, na kom mi záleží, to však prijal a povzbudzoval ma. Aktuálne som zaneprázdnená tvorbou obsahu pre sociálne siete alebo chatovaním s mojimi fanúšikmi, preto je aj randenie v úzadí," priznala Annie, ktorá má plné ruky práce.

Vďaka svojmu obrovskému úspechu nechce o "bežnej" práci ani len počuť . "Vždy som chcela byť herečkou a myslím si, že táto profesia má k herectvu najbližšie. Prijala som to ako súčasť svojej osobnosti a nikdy som nebola sebavedomejšia. Je skvelé byť modelkou na OnlyFans s dvoma vagínami. Je to dosť zriedkavé," uzavrela mladá žena, ktorá nebola so svojím životom nikdy spokojnejšia.