21. nov. 2022 o 14:38
Miloš Audi, brightside.me, rebootonline.com

10 najkrajších holohlavých mužov roku 2022: Ktorá hviezda kraľuje rebríčku podľa vedy?

placeholder
Kto sa podľa vedy stal najkrajším holohlavým mužom sveta?
Zdroj: northfoto.com

Výskumníci zostavili zoznam najpríťažlivejších holohlavých mužov na svete. V top desiatke sa umiestnili známi herci, no i športovec či šľachtic. Ktoré známe osobnosti sú tie najatraktívnejšie?

Zábava
21. nov. 2022 o 14:38
10 najkrajších holohlavých mužov roku 2022: Ktorá hviezda kraľuje rebríčku podľa vedy?

Výskumníci zostavili zoznam najpríťažlivejších holohlavých mužov na svete. V top desiatke sa umiestnili známi herci, no i športovec či šľachtic. Ktoré známe osobnosti sú tie najatraktívnejšie?

Nedávna štúdia odhalila najkrajších holohlavých mužov na svete. Výskumníci pritom nebrali do úvahy len údaje zo zlatého rezu, ale aj rôzne ďalšie aspekty vrátane výšky, majetku, verejnej mienky či takzvaného "faktoru lesku" ich hlavy. Portál Bright Side priniesol rebríček najpríťažlivejších mužov, pričom každý z nich dostal hodnotenie od 1 do 10 bodov.

10. Mike Tyson

Bývalý americký profesionálny boxer Mike Tyson, ktorý je považovaný za jedného z najvýznamnejších športovcov, obsadil v rebríčku 10. miesto. 56-ročná legenda získala presne 2,5 bodov z desiatich. Zradilo ho pritom hodnotenie 58,03% v kategórii zlatého rezu.

9. Dwayne "The Rock" Johnson

V súčasnosti jedna z najslávnejších hviezd Hollywoodu Dwayne Johnson, získala v rebríčku deviate miesto so skóre 3,62. 50-ročný herec je pritom najvyšší z desiatky favoritov s výškou 1,93 metra. Rock má tiež majetok v hodnote približne 900 miliónov eur. Podobne ako Tysona ho však zradilo hodnotenie zlatého rezu na úrovni 43,80%, ktoré bolo najhoršie z celej desiatky.

8. Joe Rogan

Komik a moderátor Joe Rogan, ktorý uvádza jeden z najznámejších podcastov na svete s názvom The Joe Rogan Experience, získal celkové skóre 4,37 z desiatich. 55-ročná celebrita mala slušné hodnotenie až 72,76% v kategórii zlatého rezu. Moderátora však zradila podpriemerná verejná mienka.

7. Bruce Willis

Známy americký herec Bruce Willis, ktorého môžete poznať z akčnej série Smrtonosná pasca či filmu Náhradníci, získal celkové skóre 4,75 z desiatich, vďaka čomu obsadil siedme miesto. Pozíciu v rebríčku si obhájil svojou výškou a skvelým hodnotením zlatého rezu, ktoré bolo na úrovni 61,33%. Výskumníci tiež pochválili lesk jeho hlavy, ktorá podľa nich odráža takmer 70 percent svetla.

Bruce Willis
Bruce Willis
Zdroj: northfoto.com

6. Jason Statham

Ďalší známy herec z akčných trhákov Jason Statham získal celkové skóre 5,96 z desiatich. 55-ročná hviezda mala podľa vedcov hodnotenie 78,09% v kategórii presnosti zlatého rezu, čo je najvyššie z celej desiatky. Iba málo ľudí však hovorilo na sociálnych sieťach o jeho výzore, čo bolo dôvodom, prečo sa herec v rebríčku neocitol vyššie.

5. Princ William

40-ročný Princ William, ktorý bol v roku 2021 korunovaný za najkrajšieho holohlavého muža na svete, sa tentoraz v rebríčku ocitol až na piatom mieste s celkovým skóre 6,13. Pozíciu si však udržal vďaka svojej výške, majetku a hodnoteniu zlatého rezu, ktoré bolo na úrovni 66,83%.

Princ William
Princ William
Zdroj: northfoto.com

4. Pitbull

Americký raper, spevák a skladateľ Armando Christian Pérez, ktorý je viac známy pod svojím umeleckým menom Pitbull, sa umiestnil na štvrtom mieste s celkovým skóre 6,16 z desiatich. Podržalo ho vysoké hodnotenie 67,69% v kategórii zlatého rezu a sľubná verejná mienka na sociálnych sieťach, ktorá bola druhá najlepšia v rebríčku. Od lepšieho miesta však Pitbulla delila jeho výška.

3. Shemar Moore

52-ročný americký herec Shemar Moore, ktorého môžete poznať z detektívnych seriálov ako S. W. A. T. alebo Myšlienky vraha, dosiahol celkové skóre 6,25, vďaka čomu sa dostal na tretie miesto. Vedci zistili, že hviezda bola najpopulárnejšia na sociálnych sieťach, pričom ju podržala aj nadpriemerná výška 1,85 metra. Jediný aspekt, ktorý Moorea zradil, bol jeho nižší celkový majetok.

2. Stanley Tucci

62-ročný americký herec Stanley Tucci, ktorého môžete poznať z filmu Terminál či ako moderátora Ceasara Flickermana zo série Hry o život, získal striebornú priečku s celkovým skóre 6,33 z desiatich. Hviezda mala druhé najlepšie proporcie tváre s hodnotením 75,83%. Podobne ako rapera Pitbulla však herca zradila jeho výška.

1. Vin Diesel

Najkrajším holohlavým mužom sveta sa v roku 2022 stal o iba trinásť stotín americký herec Vin Diesel. 55-ročná hviezda zo série Rýchlo a zbesilo mala nadpriemerné hodnotenie vo všetkých kategóriách, vďaka čomu získala najvyššie skóre v rebríčku 6,46 bodov z desiatich.