19. apr. 2022 o 15:02
Miloš Audi, screenrant.com

Nový trailer na Thora je vonku. Aké odhalenia môžeme od boha bleskov vo filme očakávať?

placeholder
Nový trailer na Thora je vonku
Zdroj: twitter.com/FandomCrunch, twitter.com/MasterTainment

Chris Hemsworth sa vrátil v novom traileri filmu Thor: Love and Thunder, ktorý je pokračovaním príbehu boha hromu a blesku. Trailer ukázal množstvo prekvapení a odhalení, ktoré môžeme vo filme očakávať.

Zábava
19. apr. 2022 o 15:02
Nový trailer na Thora je vonku. Aké odhalenia môžeme od boha bleskov vo filme očakávať?

Chris Hemsworth sa vrátil v novom traileri filmu Thor: Love and Thunder, ktorý je pokračovaním príbehu boha hromu a blesku. Trailer ukázal množstvo prekvapení a odhalení, ktoré môžeme vo filme očakávať.

Prvý trailer filmu Thor: Love and Thunder konečne uzrel svetlo sveta. Odhaľuje nové podrobnosti o očakávanej štvrtej fáze Marvel univerza. Vo filme sa vráti obľúbený Chris Hemsworth, ktorý Thora stvárňuje, a jeho príbeh nadväzuje na koniec posledných Avengerov. Čo však trailer odhalil? Tu je 6 vecí, ktoré z neho vypozorovali na portáli ScreenRant.

Thor už nie je superhrdinom

Začiatok traileru filmu okamžite zdôrazňuje, že Thor sa rozhodol zanechať svoj život superhrdinu. Boha hromu a blesku môžeme vidieť, ako svoju zbraň pochováva do zeme na vrchole hory. "Tieto ruky sa kedysi používali na boj, teraz sú však len skromnými nástrojmi na mier," hovorí Thor v traileri.

Obézny Thor sa vracia

Hoci má Thor v novom filme vyrysovanú postavu, ktorú môžeme vidieť počas celého traileru, na začiatku bude ešte stále obézny. Zdá sa, že vo filme Thor: Love and Thunder bude boh blesku cvičiť, aby nadobudol postavu, ktorú mal pred poslednými Avengermi.

Pre tých, ktorí to nevedia, Thor pribral po tom, ako nezabránil Thanosovi lusknúť prstami s kameňmi nekonečna vo filme Avengers: Infinity War. V Endgame bol preto deprimovaný a všetku vinu bral na seba. V konečnom súboji proti Thanosovi však Thor ukázal, že je stále dôležitou postavou na strane dobra, a to aj napriek svojmu zlyhaniu.

Spolupráca so Strážcami Galaxie

Thor so strážcami spolupracoval už v Avengers: Infinity War, pričom sa prehlbuje aj kamarátstvo medzi bohom a Star-Lordom. V traileri ich spolu môžeme vidieť viackrát, čo naznačuje, že budú Thorovi pomáhať v boji. Hoci nie je potvrdené, akú veľkú úlohu budú Strážcovia Galaxie v tomto filme mať, zdá sa, že diváci si prídu na svoje.

Vrch Olymp a bohovia

V traileri Thor: Love and Thunder môžeme vidieť tajomné miesto plné zlata, ktoré sa zdá byť horou Olymp. Toto je domov gréckych bohov v gréckej mytológii a komiksoch Marvel. Olymp je jednou z ríš bohov, ktorá sa nachádza v takzvanej "pocket dimension" Zeme. Vďaka vznášajúcim sa budovám má ríša jedinečný vzhľad v porovnaní s inými lokalitami Marvel univerza, presne ako mal v minulosti Asgard.

Znovu ukovaný Mjolnir

Trailer filmu Thor: Love and Thunder tiež odhalil znovu ukovaný Mjolnir, ktorý Thor používal ako svoju zbraň. Toto magické kladivo zničila Thorova sestra Hela vo filme Thor: Ragnarok, ktorá ho rozbila na kusy. Thor potom začal používať novú zbraň s názvom Stormbreaker. Aj keď sa Mjolnir objaví v novom filme, nebude to Thor, kto ho bude ovládať.

Jane Foster a jej návrat

Herečka Natalie Portman, ktorá ešte vo filme Thor: The Dark World stvárnila postavu Jane Foster, opustila Marvel univerzum kvôli ťažkostiam s natáčaním. Preto bola jej príbehová línia vypustená.

Z traileru sa však dozvedáme, že sa Jane Foster vráti ako nová pomoc Thora, pričom bude stvárňovať rolu superhrdinky s menom Mighty Thor a bude to práve ona, kto bude ovládať Mjolnir.