25. sep. 2022 o 09:19
Obkec, Facebook.com

Bitka poslankýň: Tabák s Cigánikovou sa "porafali," pozrite si najlepšie meme o ich súboji

placeholder
Romana Tabák údajne napadla Janu Bittó Cigánikovú.
Zdroj: instagram.com/zomriofficial, facebook.com/Liga vypatlaných

Jana Bittó Cigániková podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák za fyzické napadnutie. Konflikt dvoch poslankýň tak nabral nové rozmery a slovenskí memečkári mali vďaka tomu plné ruky práce. Pozrite si ich najlepšie výtvory.

Meme zóna
25. sep. 2022 o 09:19
Bitka poslankýň: Tabák s Cigánikovou sa "porafali," pozrite si najlepšie meme o ich súboji

Jana Bittó Cigániková podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák za fyzické napadnutie. Konflikt dvoch poslankýň tak nabral nové rozmery a slovenskí memečkári mali vďaka tomu plné ruky práce. Pozrite si ich najlepšie výtvory.

O trestnom oznámení informovala Jana Bittó Cigániková na sociálnych sieťach v sobotu 24. septembra večer. Mali sa stretnúť v podniku, kde Cigániková bola s manželom a kamarátkami na koncerte. Romana Tabák mala prísť do podniku neskôr a údajne začala kolegyňu verbálne napádať.

"Zareagovala ako zvieratko."

"Počas niekoľkých nechutných verbálnych útokov sa mi ako tak darilo zachovať si chladnú hlavu a nedať sa vyprovokovať, ale ona pokračovala. Keďže sa skrývala v šiltovke, dala som jej ju dole, nech všetci vidia, aká 'inteligencia' reprezentuje svojich voličov v parlamente. Myslela som, že keď si uvedomí, že sa na ňu ľudia dívajú, čo stvára, že sa ukľudní," píše v príspevku Cigániková.

"Opak bol však pravdou. Pani poslankyňa Tabák zareagovala maximálnym využitím svojej mentálnej kapacity, a teda ako zvieratko. Začala ma ťahať za vlasy a fyzicky napádať," pokračuje ďalej príspevok. Názor si už môžete urobiť sami. Slovenskí tvorcovia meme to samozrejme opäť poňali po svojom a hoci celková situácia v slovenskej politike je prinajmenšom trápna, môžeme sa na nej aspoň pobaviť. Ostatne, čo nám iné zostáva?

Najlepšie meme

Ešte skôr, než vyšla na svet správa o trestnom oznámení za fyzické napadnutie sa Jana vyjadrila o Romane v politickej diskusii. Okrem iného o kolegyni povedala: "Akože úprimne, ja z nej mám taký pocit, že niekedy sa divím, že si vie trafiť vidličkou do úst."

O Igorovi Matovičovi a Richardovi Sulíkovi by sa dalo povedať "dvaja kohúti na jednom smetisku." O Romane s Janou však nemôžeme povedať "dve sliepky...," pretože by sme aj my dostali poza uši.

Na svete existuje jedna vec, za ktorú by slovenské internety ochotne platili zlatom. Videozáznam z konfliktu medzi Romanou a Janou. Zatiaľ máme k tomuto očakávanému filmu len plagát.

Okrem plagátu slovenské internety poskytli aj rekonštrukciu toho, ako mohol súboj dvoch poslankýň vyzerať. Je obdivuhodné, že napriek konfliktu si obe dámy udržali dobrú náladu a usmiali sa na fotografa.

Boris možno práve zistil, že začínať si s Romanou nemusí byť až taký dobrý nápad, keďže všetky jeho ostatné ženy by zo žiarlivosti mohli zostať oskalpované.

Romana možno nemá v politike až také bohaté skúsenosti, ale pri argumentačnom súboji s Janou sa rozhodla rozšíriť svoju zbierku trofejí.

Na videozáznam z prestížneho súboja síce ešte stále čakáme, ale už sa vyjadril prvý očitý svedok: "Ta išli sme do bárú s Janóu, héj, a porafáli sá. Psovi nič, pes tu."

Údajne sa nepohodli kvôli tomu, že Jana si chcela z jukeboxu pustiť Cigánskych Diablov, ale Romana tam mala 15-krát za sebou nahádzaný ten istý song - Cigaretka na dva ťahy.

Toto meme nesúvisí s incidentom s ťahaním za vlasy, ale odpoveďou na otázku je: Nastúpil by za ňu politik, ktorý by s ňou vydržal tri kolá v oktagone.

Samozrejme, situácia je na jednej strane vtipná, na druhej strane nás to už prestáva baviť. Dokedy budeme sledovať žabomyšie vojny politikov namiesto toho, aby tu niekto reálne začal riadiť krajinu?

Baby si otvorili nový klub. Nie je to poslanecký klub, je to klub, o ktorom sa nehovorí.

Svojho času si urobil trapas aj bývalý minister životného prostredia László Sólymos, ktorého memečkári poznajú aj pod prezývkou Rocky. Pod vplyvom alkoholu sa pobil v jednom z bratislavských podnikov a skončil v putách. Následne podal demisiu.

Na záver jedna slovná hračka.