03. feb. 2022 o 12:34
Miroslav Novysedlák, thesun.com

Matka 3 detí odišla z práce, teraz zarába na sexe s manželom. Tvrdí, že začala podnikať

placeholder
Allie Rae
Zdroj: instagram.com/theallierae

Matka troch detí čelila náročnej dileme. Vzdá sa práce zdravotnej sestričky alebo zakotví v biznise pre dospelých? Jej voľba bola jasná. Do svojej novej práce stihla zasvätiť aj vlastného manžela.

Zaujímavosti
03. feb. 2022 o 12:34
Matka 3 detí odišla z práce, teraz zarába na sexe s manželom. Tvrdí, že začala podnikať

Matka troch detí čelila náročnej dileme. Vzdá sa práce zdravotnej sestričky alebo zakotví v biznise pre dospelých? Jej voľba bola jasná. Do svojej novej práce stihla zasvätiť aj vlastného manžela.

Bývalá zdravotná sestra, z ktorej sa pred časom stala modelka na platforme OnlyFans, zarába 250 000 dolárov mesačne, píše portál TheSun. Priznáva, že takéto sumy jej "cinknú" na účet vďaka zdieľaniu erotických videí, na ktorých sa oddáva radovánkam so svojím manželom. Matka troch detí trvá na tom, že jej rodina je normálna, ako každá iná.

V práci ju odhalili kolegovia

Allie Rae, žijúca v Bostone, sa dostala do povedomia po tom, čo minulý rok odišla z práce, kde pracovala ako zdravotná sestra. Už vtedy potajomky rozbiehala svoj biznis, no keď jej kolegovia objavili štipľavý obsah, ktorým si zarábala na internete, údajne ju nahlásili manažmentu.

Po chvíli sa Allie musela rozhodnúť. Buď OnlyFans, alebo bude naďalej sestričkou. Rozhodla sa, že po 15 rokoch podá výpoveď a bude zarábať na internete. Svoje rozhodnutie neľutuje. Tvrdí, že momentálne zarobí toľko peňazí, koľko väčšina ľudí nezarobí za celý život. Do tajov novej práce zasvätila aj manžela, ktorý kedysi pracoval pre leteckú spoločnosť.

Allie hovorí aj o tom, že keď sa vypnú kamery, sú len obyčajným manželským párom a rodinou. "Môj manžel ma vždy veľmi podporoval v tom, čo robím, a keď som musela odísť z mojej predošlej práce, bolo to naše spoločné rozhodnutie. Teraz pracujem na plný úväzok pre OnlyFans," povedala Allie.

Manžel údajne neznáša kameru a na erotických videách neukazuje svoju tvár, iba určité časti tela. Videá nenatáčajú deň čo deň, ale dva až trikrát do mesiaca. S manželom tvrdia, že sú rodičmi, ktorí podnikajú z domu.

Po rokoch môže byť konečne s rodinou

"Deťom pomáhame s domácimi úlohami, spoločne pozeráme filmy, zájdeme si na večeru. Vďaka OnlyFans mám viac príležitostí byť doma a tráviť viac času so svojimi deťmi. Keď som pracovala ako zdravotná sestra, na sviatky som bola doma len zriedka, no minulé Vianoce boli prvé, čo som strávila s rodinou. Zahrialo ma to pri srdci", vysvetľuje matka troch synov.

Dvojica sa obávala, ako na ich nezvyčajné povolanie zareaguje rodina a priatelia. Allie povedala, že najprv chceli ich aktivity udržali v tajnosti. Po čase sa rozhodli, že pôjdu s pravdou von a o tom, ako sa živia, povedali priateľom. Tí ich za to neodsudzujú.

"Sex mám len so svojím manželom, všetko natáčam iba s ním. Kto už by len mohol nenávidieť niekoho, kto niečo také robí a zarába na tom? Koniec koncov, sex budeme mať vždy, tak prečo by sme na tom nemali zarábať peniaze?" uvažuje mamička.

Párik sa stretol aj s kritikou. Nad jej bočným príjmom neohŕňali nosy len jej bývalí kolegovia. Okrem nich stratili aj pár priateľov, ktorí sa s nimi prestali zo dňa na deň rozprávať. Podľa nej skutoční priatelia a rodina vedia, že nič sa nezmenilo a zostávajú rovnakými ľuďmi, ako aj predtým.