03. aug. 2021 o 14:57
Obkec

Filmové trháky, ktoré si tento rok nesmieš nechať ujsť

placeholder
krotitelia duchov
Zdroj: Obkec

Pripravili sme si pre vás pokračovanie seriálu o trhákoch, ktoré by ste v kinách rozhodne nemali prepásť. Ktorý z týchto filmov vás zaujme najviac?

Tipy
03. aug. 2021 o 14:57
Filmové trháky, ktoré si tento rok nesmieš nechať ujsť

Pripravili sme si pre vás pokračovanie seriálu o trhákoch, ktoré by ste v kinách rozhodne nemali prepásť. Ktorý z týchto filmov vás zaujme najviac?

1. Top Gun: Maverick

Akčný dramatický film, ktorý nadväzuje na svojho predchodcu z roku 1986 si nemôžeš nechať ujsť. V hlavnej úlohe, lámač ženských sŕdc, Tom Cruise. Premiéra je naplánovaná na leto 2021. Tešíš sa aj ty?

2. Morbius

Oscarový herec Jared Leto sa predstaví ako geniálny vedec v marvelovke, ktorý trpí neobvyklou chorobou krvi. V momente, ako si začne myslieť, že na túto chorobu objavil liek, sa začnú prejavovať jej vedľajšie účinky. Premiéra bude v marci.

3. Minions: The Riser of Gru

Už v júli bude mať svoju premiéru aj obľúbený animák, ktorý si zamilovalo milióny divákov na celom svete. Tentokrát Mimoni narazia na chlapca menom Gru, ktorému práve oni navždy zmenia život.

4. Krotitelia Duchov: Dedičstvo

Sci-fi komédia bude v kinách v marci. Ani po vyše 30 rokoch od premiéry originálnych Krotiteľov duchov, tento skvost nestráca na popularite. Film je o dvoch súrodencoch, ktorí sa presťahujú do malého mesta a zisťujú, že ich dedko im zanechal mystické dedičstvo.

5. Spiral

Známy hororový trhák Saw o sadistickom vrahovi chystá pokračovanie. V hlavných úlohách sa objaví Samuel L. Jackson, ktorý bude musieť vyšetrovať krvavé vraždy, prostredníctvom ktorých bude zatiahnutý do hrôzostrašnej hry. Premiéra hororu bude v máji.

6. The Eternals

Eternals prinesú do sveta marveloviek novú vlnu superhrdinov. Ide o prastarých mimozemšťanov, ktorí dlhé roky žili na Zemi v utajení. Tešiť sa môžeme na Angelinu Jolie a Richarda Maddena. Film bude mať premiéru vo februári 2021.

7. Jungle Cruise

Film z dielne štúdia Disney, v ktorom zažiaria hviezdy, akými sú Emily Blunt či Dwayne Johnson, je inšpirovaný atrakciou v zábavnom parku Disneyland. Čaká nás dobrodružná cesta naprieč džungľami Amazonu, vďaka ktorej sa žiaden nadšenec dobrodružstva nebude nudiť.

8. Last Night In Soho

Mrazivý psychologický horor z dielne režiséra Edgara Wrighta, sa bude odohrávať v Londýne. Film je inšpirovaný napínavými snímkami Teraz sa nepozeraj a Hnus. Pôjde o príbeh mladej ženy, ktorá objaví, že má schopnosť cestovať v čase. V kinách bude tento film odpremiérovaný v apríli 2021.

9. The 355

Akčný špionážny triler je príbehom o nebezpečnej hrozbe – zbrani, ktorá sa dostala do nesprávnych rúk a môže spôsobiť 3. svetovú vojnu. 4 agentky, ktoré majú povolenie zabíjať, spoja svoje sily a pokúsia sa o záchranu sveta. Špionážny film bude mať premiéru už v polovici januára.

Zdroj: Obkec.sk