09. apr. 2022 o 13:32
Miroslav Novysedlák, mirror.co.uk

Má 21 a stal sa z neho milionár. Vďaka plastikám vyzerá ako Ken a pracuje ako sugar baby

placeholder
Hurricane Garrett
Zdroj: instagram.com/thesugarbabyken

Život internetovej hviezdy menom Hurricane Garrett nemá ďaleko od naozajstného hurikánu. Jeho život je spleťou viacerých hrboľatých cestičiek, ktoré ho nakoniec zaviedli na pomyselný piedestál. Vo veku 21 rokov má na konte milióny.

Zábava
09. apr. 2022 o 13:32
Má 21 a stal sa z neho milionár. Vďaka plastikám vyzerá ako Ken a pracuje ako sugar baby

Život internetovej hviezdy menom Hurricane Garrett nemá ďaleko od naozajstného hurikánu. Jeho život je spleťou viacerých hrboľatých cestičiek, ktoré ho nakoniec zaviedli na pomyselný piedestál. Vo veku 21 rokov má na konte milióny.

Pracuje ako sugar baby a na svoj životný štýl je pyšný. 21-ročný muž s pseudonymom Hurricane Garrett žije v Los Angeles a okrem toho, že si zarába na platforme OnlyFans, je hlavným zdrojom jeho príjmov práca sugar babyho. Znamená to, že ho živia starší muži, ktorým robí spoločnosť. V pomerne mladom veku sa z neho stal milionár a minul už 115 000 libier (138 000 eur) na to, aby sa podobal na barbie Kena, píše portál Mirror.

V sedemnástich si začal plniť sny

Hurricane vyrastal v malej striktne veriacej komunite, ktorá neakceptovala skutočnosť, že je gay. Jeho jediným snom bolo ujsť za slávou a bohatstvom, a tak sa presťahoval do Los Angeles. V sedemnástich rokoch ukončil strednú školu a presne vtedy si začal budovať kariéru.

"V sedemnástich som stretol svojho prvého sugar daddyho a presťahoval som sa k nemu. Peniaze, ktoré som od neho dostal, som neutrácal. Sporil som dovtedy, kým som nemal dosť na to, aby som sa ako osemnásťročný presťahoval do LA. Chcel som sa tam presťahovať, byť slávny a potreboval som rýchlo peniaze na to, aby som si svoje vízie splnil. Vďaka peniazom som si vybudoval imidž Kena, sugar babyho, a začal som podstupovať početné plastické operácie," netají sa mladý muž, ktorý bol už od detstva fascinovaný životom v Los Angeles.

Hurricane vždy obdivoval Barbie a Kena a fascinoval ho ich dokonalý život. Spomína si aj na časy, keď si ako dieťa od svojich rodičov vyprosil bábiku Barbie, ktorú chcel na Vianoce. Prvým zákrokom, ktorý muž podstúpil, bola výplň pier, od ktorej je, ako sám hovorí, závislý.

"Mám obrovské pery, ktoré milujem. V osemnástich som bol na plastike nosa. Potom som si dal výplne do líc a pred časom mi dal chirurg implantáty do zadku. Vyzerám na nerozoznanie od osoby, ktorou som bol v detstve," priznáva influencer.

Zatiaľ nemal žiadneho skutočného partnera

Za posledné štyri roky minul viac než 100 000 libier (120 000 eur) na plastické operácie. Ani jednu z nich neľutuje. Hurricane sa pochválil aj tým, že minulý rok zarábal okolo 30 000 libier mesačne (36 000 eur), a odvtedy sa mu darí ako ešte nikdy.

Teraz sa mu za mesiac podarí zarobiť aj 50 000 libier (60 000 eur) vďaka tomu, že pracuje ako sugar baby. Nie je to však jediným zdrojom príjmov. Influencer má v sebe podnikavého ducha a vynáša mu aj vlastná línia jeho parfumov, venuje sa modelingu a zarobí si aj na rozhovoroch v televízii.

"Nie som šokovaný tým, že som sa stal milionárom. Väčším šokom je pre mňa to, že sa to stalo, keď som mal 21 rokov," pochválil sa Hurricane. Okrem fanúšikov sa stretáva aj s negatívnymi reakciami. Mnohí ho totiž označujú za traumatizovaného a nešťastného človeka, ktorý potrebuje odbornú pomoc. Dokonca sa mu vyhrážajú smrťou alebo mu píšu, aby sa zabil.

Najväčším snom mladého milionára je stať sa hercom, no momentálne pracuje na svojom vlastnom televíznom seriáli a objaví sa aj v reality show Selling Sunset, ktorá beží na Netflixe. V tejto relácii bude hľadať nový dom pre seba a svojich psov.

Peniaze pre neho nie sú žiaden problém, keďže jeho sugar daddies sa o Hurricanea príkladne starajú a dávajú mu aj darčeky. Chodí s nimi na výlety do svetových destinácií a užíva si život na maximum.

"Nikdy predtým som nemal priateľa. Zajtra by som mohol spať hoc aj s tisíckou mužov, no žiaden z nich nie je ten pravý, ku ktorému by som cítil niečo viac," uzavrel podnikavý muž.