25. jan. 2022 o 08:15
Obkec, obkec.sk

Staňte sa súčasťou redakcie Obkec.sk. Hľadáme do tímu full-time redaktora (práca z domu)

placeholder
Hľadáme do tímu redaktora na TPP.
Zdroj: pixabay.com

Obkec.sk hľadá do tímu nového full time redaktora. Ak vás baví písanie a radi by ste pravidelne uverejňovali svoje články na portáli s neustále rastúcou čítanosťou, táto ponuka je pre vás ako stvorená.

Zaujímavosti
25. jan. 2022 o 08:15
Staňte sa súčasťou redakcie Obkec.sk. Hľadáme do tímu full-time redaktora (práca z domu)

Obkec.sk hľadá do tímu nového full time redaktora. Ak vás baví písanie a radi by ste pravidelne uverejňovali svoje články na portáli s neustále rastúcou čítanosťou, táto ponuka je pre vás ako stvorená.

Redakcia Obkec.sk hľadá full time redaktora/redaktorku, ktorý/á bude pracovať na TPP. Ak máte čuch na zaujímavé a originálne témy, ktoré vedia pobaviť i priniesť nové informácie, radi píšete a hľadáte priestor, kde by ste mohli naplno prejaviť svoju tvorivosť, táto práca sa vám bude páčiť.

Čo by ste mali ovládať?

- mať perfektnú gramatiku a štylistiku

- mať skúsenosti s písaním, príp. s prácou v médiách

- zručnosti s počítačom (na prácu dostanete firemný Apple MacBook Air)

- mať prehľad o aktuálnom dianí

- prinášať vlastné i prebraté zaujímavé témy, ktoré spĺňajú DNA Obkecu (vtipné či bizarné témy, zaujímavosti o ľuďoch, prírode či vedeckých objavoch, zábavné či užitočné videá, celebrity, tipy, life hacky a čokoľvek, čo by mohlo slovenských čitateľov zaujímať)

- znalosť angličtiny, kvôli prekladaniu článkov aj zo zahraničných zdrojov

- orientovať sa v online priestore a na sociálnych sieťach

- byť kreatívny (možnosť podieľania sa na tvorbe video obsahu)

- byť schopný prísť aspoň 1x týždenne do redakcie v Bratislave (mimo pandémie)

Čo vám ponúkame?

- plat sa skladá zo základnej zložky a osobného ohodnotenia. Základná zložka platu sa začína na 800 € v prípade juniora a výška osobného ohodnotenia závisí od úrovne dosiahnutých skúseností a zručností

- super kolegov, s ktorými nikdy nie je nuda

- prácu pre veľké a stabilné vydavateľstvo

- skvelé teambuildingy, kde dobrá naláda tečie potokom

- techniku potrebnú k vašej práci a firemný mobil

- profi video tím so štúdiom, kde nahrávame rôzne relácie a podcasty

- gastro lístky na Ticket restaurant karte

- MultiSport kartu

- home office, kedy budete potrebovať (počas pandémie redaktori pracujú iba z domu)

- vaše nápady budeme brať seriózne a dáme vám možnosť ich zrealizovať. Môžete byť súčasťou aj marketingových či kampaňových aktivít, kde využijete svoju kreativitu na sto percent

- naučíme vás pracovať s naším redakčným systémom, s fotobankami a veľa iných vecí

- prácu v stabilnom vydavateľstve Ringier SK a.s., ktoré má okrem Obkecu vo svojom portfóliu aj produkty Aktuality.sk, Diva.sk, Žive.sk, Šport.sk atď.

Ako sa prihlásiť?

Ak vás pracovná ponuka zaujala, pošlite nám svoje CV a dva preložené články na vybrané témy, ktoré sa podľa vás hodia na Obkec a to všetko pošlite na adresu redakcia@obkec.sk. Vybraným uchádzačom sa ozveme a pozveme si ich na online pohovor alebo osobné stretnutie do redakcie (podľa pandemickej situácie).

Čo je Obkec.sk?

Obkec.sk je nový zábavný portál, ktorý slúži ako obsahová podpora webu Azet.sk. Existujeme od septembra 2021 a zatiaľ sa nám každý mesiac podarilo takmer zdvojnásobiť návštevnosť. Znamená to, že v decembri náš web navštívilo viac ako 450-tisíc používateľov a naše články v tom istom mesiaci zaznamenali viac ako 1 milión zobrazení.

Zaoberáme sa najmä zábavným obsahom, memečkami, zaujímavými faktami, inšpiratívnymi ľuďmi, bizarnými príbehmi a vtipnými či užitočnými videami a fotkami. Naším cieľom je vytvárať predovšetkým oddychový obsah, ktorý môže byť miestami trochu pikantný, ale určite nikoho neurazí. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať na redakcia@obkec.sk.