09. apr. 2022 o 07:45
Ivan Rosa, instagram.com, facebook.com

Heger priniesol Zelenskému nebeský traktor v podobe S-300. Slovenskí memečkári majú žatvu

placeholder
Najlepšie meme o Hegerovej ceste do Kyjeva
Zdroj: facebook.com/kandelaber, instagram.com/zomriofficial

Slovenský premiér Eduard Heger odcestoval do Kyjeva, aby sa stretol s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským. Ako darček mu priniesol obranný systém S-300 a jeho návšteva nenechala chladnými ani tvorcov slovenských meme.

Meme zóna
09. apr. 2022 o 07:45
Heger priniesol Zelenskému nebeský traktor v podobe S-300. Slovenskí memečkári majú žatvu

Slovenský premiér Eduard Heger odcestoval do Kyjeva, aby sa stretol s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským. Ako darček mu priniesol obranný systém S-300 a jeho návšteva nenechala chladnými ani tvorcov slovenských meme.

Slovenskí memečkári si posvietili na Hegerovu návštevu Kyjeva. Slovenský premiér síce Zelenského navštívil neskôr, ako niektorí jeho európski kolegovia, za to "so sebou" priniesol obranný systém S-300. Pozrite si najlepšie meme z Instagramu a Facebooku. Takto hrdo si Heger vykračoval popri predsedkyni Európskej komisie Ursule von der Leyen.

Železnice Slovenskej republiky majú za posledné roky trochu pofidérnu povesť. Pri ceste na Ukrajinu však prekvapivo nevzbĺkol rušeň, a tak sa náš premiér dostal do Kyjeva bez komplikácií.

Napriek tomu bolo isté meškanie zaznamenané. Nesúviselo však s vlakovou dopravou, ale so samotným Hegerom, ktorý svoju návštevu v porovnaní s niektorými kolegami odložil o 3 týždne.

S týmto memečkom však možno úplne nesúhlasíme. Už na prvý pohľad je vidno, že Heger má na sebe trochu lepšiu výbavu ako český premiér Petr Fiala. Ten navyše zvolil červenú mikinu, ktorá rozhodne nie je najvhodnejšia z hľadiska maskovania.

Aj Hegerovo omeškanie však malo svoj zmysel. Náš premiér mal totižto eso v rukáve, ktoré chcel prísť Zelenskému ukázať osobne.

Hovorí sa, že Heger do Kyjeva pricestoval posadený na S-300 a ako nástupová skladba mu hral Gangnam Style.

Rivalita s Čechmi lemuje nielen históriu našich športových (ne)úspechov, často sa premieta aj do politickej sféry. Čím väčší kus techniky pošlete, tým väčšiu prestíž získate v obci Hoštice.

Ak si spomínate na epickú sci-fi paródiu Vesmírna pechota, toto meme vám prehovorí priamo do duše. "Chcete vedieť viac?"

Pamätníci si určite spomenú aj na skvelú českú komédiu s názvom "Marečku, podejte mi ovladač od systému S-300."

Samozrejme, pri ceste na východ si musel Heger upraviť hodinky na iné časové pásmo. Čím bližšie ste k Rusku, tým viac si musíte posunúť čas dozadu.

Na Slovensku existuje jeden človek, ktorý by sa veľmi rád odfotil so Zelenským, ale v súčasnosti sú aj jeho jamky v lícach úplne bezmocné.

No a potom je tu ešte ďalšia postavička slovenskej politickej scény, ktorá musí byť všade, kde sa dajú nahnať politické body. Nech to stojí, čo to stojí.

Ako to už býva Ficovým dobrým zvykom, záujmy Slovenska háji z luxusných hotelov mimo územia Slovenska. Navyše, často koná takým spôsobom, že z toho Slovensko má skôr problémy, než nejaký osoh.

Ficove pôsobenie na politickej scéne sa dá označiť jedným z jeho ikonických výrazov - kus dobrej roboty. Otázne však je, komu chce svojou činnosťou prospieť.

Nehovoriac o skutočnosti, že Fico, podobne ako ďalší opoziční politici, kritizuje koalíciu za niečo podobné, čo v minulosti sám bez problémov podporil.

A čo je vlastne obranný systém S-300? Je to výstižná analógia k rivalite ukrajinských traktorov a ruských tankov. S-300 je v podstate taký nebeský traktor.