09. jan. 2022 o 16:04
LR, bustle.com, popsugar.co.uk, self.com

8 najsexy Netflix seriálov, ktoré vás svojou šteklivosťou dostanú do rozpakov

placeholder
Televízny seriál Bonding
Zdroj: instagram.com/bondingnetflix/

Už ste si niekedy pustili seriál a o niekoľko minút začali uvažovať: "Ako toto mohlo prejsť cenzúrou?"

Tipy
09. jan. 2022 o 16:04
8 najsexy Netflix seriálov, ktoré vás svojou šteklivosťou dostanú do rozpakov

Už ste si niekedy pustili seriál a o niekoľko minút začali uvažovať: "Ako toto mohlo prejsť cenzúrou?"

Na Netflixe už dnes človek nájde takmer všetko. Milióny seriálov z celého sveta s témami, o ktorých sa vám nesnívalo, ani v tých najdivokejších snoch. Portál Bustle preto zozbieral tie "najhorúcejšie" kúsky, ktoré streamovacia platforma v súčasnosti ponúka a my vám prinášame výber top ôsmych, ktoré stoja rozhodne za to.

Televízny seriál Bonding napomáha búrať predsudky v spoločnosti.
Televízny seriál Bonding napomáha búrať predsudky v spoločnosti.
Zdroj: instagram.com/bondingnetflix/

1. Sex/Life

Príbeh o matke a manželke z predmestia, ktorá nemôže zabudnúť na svoje minulé známosti, je skutočne grafický a pikantnými scénami nešetrí. Ak ste teda mali pocit, že 50 odtieňov sivej bola silná káva, Sex/Life zrejme nie je nič pre vás. Seriál však ponúka skvelé osvetlenie, excelentnú prácu s kamerou a k tomu naozaj krásnych ľudí, ktorí si užívajú vzájomnú spoločnosť do sýtosti. A presne preto stojí za pozretie.

2. Easy

Seriál z dielne Netflixu je naozaj otvoreným a úprimným náhľadom do súkromia rôznych ľudí. Príbehy zo Chicaga možno nie sú na prvý pohľad zamerané na tému sexu, no aj napriek tomu je ho v troch sériách šou viac než dosť.

3. Bonding

Stredoškolskí najlepší priatelia Pete a Tiff sa po rokoch opäť stretnú. No zatiaľ čo Pete objavoval svoju homosexuálnu orientáciu, z Tiff sa stala jedna z najlepších domín v New York City. Teraz však potrebuje šikovného asistenta, a kto sa na takú prácu hodí viac ako jej najlepší priateľ? Čierna komédia o priateľstve a sexe ako zamestnaní toho ponúka viac, než sa na prvý pohľad môže zdať.

4. Sex Education

Nuž, názov už hovorí sám za seba no nie? Britská komédia sleduje životy stredoškolákov a ich problémy v osobnom živote. Hanblivý chalan Otis, ktorý vďaka svojej mame (sexuálnej terapeutke) vie veľa o tejto téme sa spojí s podnikavou Maeve, a spoločne zriadia "kliniku", v ktorej za poplatok radia spolužiakom ohľadom citlivých tém. Seriál sa otvorene a úprimne venuje dôležitým témam, no za to nie je núdza ani o zábavu, či vzrušujúce zábery, ktoré náhodným okoloidúcim len tak nevysvetlíš.

5. Sense8

Sci-fi dráma od tvorcov série Matrix je o ôsmych cudzincoch z rôznych kútov sveta, ktorých spája záhadné puto. Samozrejme, takto to zrejme neznie ako niečo, či patrí na náš zoznam. Keď sa ale na to pozrieme z iného uhla, prepojenie medzi postavami neprináša len drámu a nadprirodzené schopnosti, no aj veľa sexy momentov, ktoré dostáva táto zápletka na celkom iný level.

6. Dark Desire

Dramatický triler z Mexika zožal poriadny divácky úspech aj napriek tomu, že nepochádza z anglicky hovoriaceho prostredia. Vďaka veľkej obľube sa okamžite rozhodlo aj o pokračovaní série, ktorá je plná túžob, napätia a nájde sa tu aj nejaký ten nahý vrah.

7. Orange Is the New Black

Príbeh sa odohráva vo fiktívnej ženskej väznici Litchfield Penitentiry a zakladá sa na motíve memoárov trestankyne Piper Kerman. Tvorcovia sa ale neostýchali venovať téme sexuality za mrežami, a tak sa môžete tešiť na skupinu žien zatvorených na jednom mieste s kopou voľného času a množstvom divokých fantázií.

8. Valeria

Niektorí fanúšikovia označujú tento seriál za nový "Sex v meste". Španielska romantická komédia zobrazuje život Valérie, ambicióznej spisovateľky, ktorej chýba inšpirácia v písaní, no i manželstve. Obráti sa preto na svoje najlepšie priateľky, ktoré majú bohaté skúsenosti s láskou, drámou, neverou a mnohým ďalším, čo robí tento seriál tak vysoko návykovým.