23. nov. 2021 o 15:32
IR, instagram.com, facebook.com/zomriofficial

Peter Sagan baví Slovákov v nových meme: Zatkli ho v Monaku, bol tam aj pes na snouborde

placeholder
Peter Sagan s bratom sú terčom nových meme.
Zdroj: facebook.com/zomriofficial - Aurél Tóth

Peter Sagan sa na Instagrame ospravedlnil za incident z apríla 2021, kedy ho opitého zatkla polícia kvôli porušeniu zákazu vychádzania. Slovenský cyklista navyše kládol odpor pri zatýkaní a zranil policajta, čím si od tvorcov meme vyslúžil špeciálnu pozornosť.

Meme zóna
23. nov. 2021 o 15:32
Peter Sagan baví Slovákov v nových meme: Zatkli ho v Monaku, bol tam aj pes na snouborde

Peter Sagan sa na Instagrame ospravedlnil za incident z apríla 2021, kedy ho opitého zatkla polícia kvôli porušeniu zákazu vychádzania. Slovenský cyklista navyše kládol odpor pri zatýkaní a zranil policajta, čím si od tvorcov meme vyslúžil špeciálnu pozornosť.

Slovenský cyklista Peter Sagan bol v apríli 2021 s bratom Jurajom v Monaku, keď ich zastavila policajná hliadka. Šoféroval Juraj, no Peter bol pod vplyvom alkoholu a porušili zákaz vychádzania, takže ich hliadka chcela odviesť na stanicu. Peter sa však bál, že ho chcú zaočkovať, spanikáril a zranil policajta. Tvorcovia meme na seba nenechali dlho čakať a zaplavili Instagram i Facebook novými vtipmi.

Aktualizované 23. novembra o 15:21.

Peter Sagan sa premenil na túto legendu. Ale nie, veď podľa oficiálnych správ šoféroval Juraj. Správny ťahúň pelotónu.

Ako prebiehal celý incident v Monaku sa podarilo zachytiť náhodnému okoloidúcemu tvorcovi meme.

Na ďalších protestoch chcú vraj demonštranti vytvoriť cyklistický pelotón. Možno by bolo lepšie, keby šliapali na trenažéroch a nahromadenú elektrinu by sme využili na niečo užitočné.

Vraj už prišli na to, akým spôsobom by Sagana vedeli prinútiť k očkovaniu.

Tri dni ma naháňali, aj tak ma nedostaalii! Ešte ma tri dni budú, aj tak ma nedostaanuu!

Ak ste videli film Strach a hnus v Las Vegas, pri predstave, že Sagan vyčíňal podobne ako Johnny Depp v úlohe Raoula Dukea, sa na tom dá aj zabaviť.

Monacká polícia to nechcela uviesť do zápisu, ale bratia Saganovci svorne tvrdili, že z kufra auta vyletel pes na snouborde a prepol im pesničku v rádiu.

Je to potvrdené. A nám sa zdalo, že nejaká zima je vonku!

S dvomi promile v krvi prejsť na bicykli cez Dobšinský kopec, to je iná frajerina! Chvalabohu, že Saganovci nenarafali. Ale boli vonku počas zákazu vychádzania, takže sa nevyhli pokute.

Sagan sa očkovania tak bál, že napadol policajtov. Ťažko povedať, prečo si myslel, že ho chcú zaočkovať. Podľa jeho slov si však ani on nepamätá, prečo vlastne tak stváral. Aj preto sa nakoniec všetkým zainteresovaným ospravedlnil.

Peter sa pre tento moment narodil. Celý život trénoval, aby bol dostatočne rýchly, keď príde na ten rozhodujúci šprint. Útek pred očkovaním.

Na Saganovom drese pribudol nenápadný nový sponzor. Je veľmi aktívny na sociálnych sieťach a nemá veľmi dobrú gramatiku.

Vraveli o ňom, že je starý. Že už na to nemá. Že víťazstvá sú preňho minulosťou. A potom dali jeho tímovým kolegom do rúk zbraň. Zbraň, ktorá mu dala nadľudskú rýchlosť.

Už vieme, ako to celé bolo s Cavendishom. Na niektorých záberoch je jasne vidno, že v zuboch drží injekciu s AstraZenecou a snaží vrhnúť Saganovi na stehno.

Pamätáte si tieto dve legendy? "Toto je moja dcéra, my sme do seba nabúrali autami a držíme spolu," je nepresná citácia dvoch opitých východniarok, ktoré spôsobili dopravnú nehodu medzi sebou. Títo dvaja cyklo-fešáci, chvalabohu, nikde nenarazili.

Muselo to byť preňho zdesenie, keď si myslel, že ho chcú zaočkovať. O to horší pocit pravdepodobne zažil, keď vytriezvel a zistil, že namiesto vakcíny dostal iba pocit hanby.

Na niektorých Slovákov v poslednej dobe celkom výstižne platí táto charakteristika: