09. nov. 2023 o 19:30
Miloš Audi, nypost.com

Chcete žiť na súkromnom ostrove? Neznámy miliardár ponúkne páru 185-tisíc, má to však háčik

placeholder
Chcete žiť na súkromnom ostrove?
Zdroj: twitter.com/SharonS85411860, istock.com

Náborová agentúra Fairfax a Kensington nedávno odhalila ponuku neznámeho miliardára. Muž zháňa uchádzačov, ktorí by chceli žiť na jeho súkromnom ostrove. Na oplátku si však pýta jednu vec.

Zaujímavosti
09. nov. 2023 o 19:30
Chcete žiť na súkromnom ostrove? Neznámy miliardár ponúkne páru 185-tisíc, má to však háčik

Náborová agentúra Fairfax a Kensington nedávno odhalila ponuku neznámeho miliardára. Muž zháňa uchádzačov, ktorí by chceli žiť na jeho súkromnom ostrove. Na oplátku si však pýta jednu vec.

Záhadný miliardár ponúka šťastnému páru 185-tisíc dolárov a rok pobytu na idylickom súkromnom ostrove v Karibiku. Ponuku nedávno uverejnila náborová agentúra, ktorá odhalila aj podmienky, ktorých sa uchádzači budú musieť držať. Ako informoval portál New York Post, ľudia, ktorí majú záujem o pobyt a finančnú odmenu, sa totiž budú musieť stať influencermi.

Ponuka neznámeho miliardára

Agentúra Fairfax a Kensington uviedla, že neznámy miliardár chce vybranému páru dať prácu snov na plný úväzok. Ide o propagáciu exkluzívneho útočiska na Britských Panenských ostrovoch, pričom majú sledovať jeho vývoj zo staveniska na plnohodnotnú luxusnú oázu. "Toto je hlavná rola influencerov. Majiteľ chce zdôrazniť krásu miesta. Uchádzači to musia zachytiť a výslednému produktu dať vlastný šmrnc," povedal pracovník agentúry Ralph Dunn.

Identitu majiteľa a špecifiká ostrova zatiaľ agentúra vôbec neodhalila. Ukázalo sa však, že okolitú pevninu vlastnia superbohatí podnikatelia vrátane riaditeľa Virgin Airlines Richarda Bransona či spoluzakladateľa spoločnosti Google Larryho Pagea.

Je ťažké nájsť správnych ľudí

Kvôli špecifikám zamestnania náborová agentúra očakáva, že víťazný pár je zdatný v spravovaní účtov na sociálnych sieťach či vytváraní podujatí, ktorými budú môcť prilákať hostí a investorov. Uchádzači tiež musia mať skúsenosti v luxusnom priemysle, ako je práca na jachtách alebo v drahých domácnostiach.

Dunn však poznamenal, že nájsť niekoho, kto stelesňuje všetky tieto špecifiká, nie je vôbec ľahké. "Mali sme prihlášky od kandidátov, ktorých zastupujeme. Aj keď má veľa z nich obrovské skúsenosti v oblasti luxusných služieb, nikto z nich nie je až tak oboznámený so sociálnymi sieťami," uviedol pracovník s tvrdením, že kvôli tomu miliardár rozšíril svoju ponuku do celého sveta.

Hoci môže táto príležitosť na prvý pohľad znieť ako krycie meno pre tajnú hernú show alebo sociálny experiment založený na influenceroch, v inzeráte sa uvádza, že cieľom je prilákať do regiónu takzvanú bosú luxusnú turistiku. Dunn to definuje ako nenáročný cestovateľský zážitok, pri ktorom môžu návštevníci vidieť krásne časti sveta so skvelými službami bez toho, aby si museli siahnuť hlboko do vrecka.

Musia sa z vás stať influenceri.
Musia sa z vás stať influenceri.
Zdroj: istock.com

Aby sa potenciálni uchádzači mohli prihlásiť, musia odoslať tiktokové video, ktoré skontroluje osobný video tím miliardára. Víťazná dvojica by potom v januári 2024 odletela na Britské Panenské ostrovy, kde by pracovala šesť dní v týždni. V ponuke je aj spiatočný let domov a 25 dní dovolenky, ktoré môžu stráviť na jednom zo susedných ostrovov. Dunn však dodal, že uchádzači by sa mali prihlásiť čo najrýchlejšie, pretože agentúra plánuje vybrať výherný pár ešte pred vianočnými sviatkami.