01. dec. 2021 o 11:48
IR, ladbible.com

Pizza so šnicľou namiesto cesta: Schnitzza je novým hitom známeho fast foodového reťazca

placeholder
Pizza so šnicľou vyzerá dobre.
Zdroj: pizzahut.com.au

Pizza, ktorá má namiesto cesta viedenský kurací šniceľ, bude čoskoro dostupná na pultoch známeho fast foodového reťazca. Nadšenci do jedla hneď začali fantazírovať, aká obloha by sa na takúto pizzu hodila najviac a vy už nad tým určite premýšľate tiež.

Zaujímavosti
01. dec. 2021 o 11:48
Pizza so šnicľou namiesto cesta: Schnitzza je novým hitom známeho fast foodového reťazca

Pizza, ktorá má namiesto cesta viedenský kurací šniceľ, bude čoskoro dostupná na pultoch známeho fast foodového reťazca. Nadšenci do jedla hneď začali fantazírovať, aká obloha by sa na takúto pizzu hodila najviac a vy už nad tým určite premýšľate tiež.

Rezeň a pizza sú dve jedlá, ktoré nájdete v menu mnohých nielen slovenských reštaurácií, barov a krčiem. Známy fast foodový reťazec Pizza Hut vo svojich austrálskych pobočkách chystá novinku v podobe pizze, ktorá má namiesto cesta veľký kurací rezeň. Ako uvádza portál Lad Bible, mnohým gastromaniakom sa spotili dlane.

Vyskúšali by ste pizzu so šnicľou?
Vyskúšali by ste pizzu so šnicľou?
Zdroj: pizzahut.com.au

Šnicľa a rezeň - schnitzza

Aby to nebolo málo šialené a chrumkavé, nový pokrm sa bude volať schnitzza. Určite si už predstavujete, ako kuchári roztrieskavajú kuracie prsia na obrovské kruhové útvary. Presne tak to aj prebieha, pričom si hostia budú môcť vybrať zo štyroch príchutí.

Margherita schnitzza s klasickou omáčkou reťazca v základe a roztečenou mozzarellou, havajská schnitzza s údenou medovou šunkou a ananásom, smotanová šunkovo-hubová schnitzza a tiež BBQ schnitzza s hovädzím a šunkou.

Zatiaľ iba v Austrálii

Podľa Tamsin Lysons, marketingovej manažérky reťazca pre celú Austráliu, je schnitzza jedným z najlepších gastro-hybridov tohto roka. Austrálčania môžu pochúťku vyskúšať už od 1. decembra. O tom, či a kedy bude uvedená aj v iných krajinách, zatiaľ reťazec informácie nezverejnil.